Adobe-Creative-Cloud

Kompanija Adobe objavila je četiri Creative Cloud aplikacije na Google Play i Apple Store. Adobe je objavio Photoshop Mix, Brush CC, Color CC i Shape CC aplikacije za Android i iOS uređaje.

Velika stvar za Android korisnike s obzirom na to da je do sada Adobe uglavnom preferirao iOS uređaje.

Photoshop Mix je zamjena za Photoshop Touch sa kojom će korisnici Android uređaja moći obavljati osnovna ne-destruktivna uređivanja poput kombiniranja slika, mijenjanja boja i razine kontrasta i još mnogo toga.

Brush CC omogućuje i početnicima i profesionalcima da pretvore svoje fotografije ili grafike u četke koje se mogu koristiti u Photoshop CC ili Illustrator CC.

Adobe Color CC je aplikacija koja korisnicima omogućuje stvaranje paleta boja koje se mogu koristiti u desktop aplikacijama kao što su Illustrator, InDesign i Photoshop.

Sa Adobe Shape CC aplikacijom ćete moći pretvarti vaše fotografije u vektorske grafike koje bi koristili u Photoshop CC ili Illustrator CC.

Treba reći da su ove četiri Creative Cloud aplikacije besplatno dostupne za korisnike Android i iOS uređaja. Također, za one koji su zainteresirani, kompanija Adobe objavila je Hue CC i Preview CC za iOS.

Kompanija Adobe je revidirala svoj pristup mobilnim uređajima. Tako, umjesto da pokušavaju strpati sve u jednu aplikaciju, kompanija se odlučila na razvoj namjenskih specifičnih aplikacija koje se fokusiraju na samo jedan ili nekoliko Creative Cloud zadataka.