buy vicodin online

Pitanja i odgovori

objavljen
4. Februara 2016.

E bay zelim da prodam nesto novo ne polovno na e bay i pita me ovo Shipping cost to buyer

1

E bay zelim da prodam nesto novo ne polovno na e bay i pita me ovo Shipping cost to buyer koliko ce kostati da saljem gde da kucam sta da kucam pojma nemam kako da prodam i koliko ce kosta i kako da ukucam na koji nacin saljem ono pitanje economy shipping i UPS sure post itd neznam sta da ukucam pojma nemam i koliko ce kupca da to kosta da napisaem i nemogu da zavrsim sa prodajom da se oglasim na e bay tj da postavim oglas kako sta ide jel posle toga ko zeli da kupi prvo plati ja skinem novac i onda mu saljem proizvod kako ide ovo na ebay

Tagovi:

1 odgovor

0
admin
146

Pozdrav Nikola!

Što se tiče opcije slanja, proizvode koje prodajete možete slati poštom ili nekim drugim servisom (FedEx, UPS i sl.). eBay vam omogućava da pored Amerike izaberete i drugu destinaciju. Pod stavkom "Set a price and shipping details", ispod već ponuđene Amerike možete kliknuti na "Add other shipping destinations or services" i izabrati recimo Worldwide. Što se tiče cena slanja to morate proveriti kod servisa koje želite da koristite, preporučujemo da proverite cene kod svih dostupnih servisa za slanje.

Nakon što objavite vaš oglas, onaj ko želi da kupi vaš proizvod prvo izvrši plaćanje a nakon potvrde da je plaćanje izvršeno vi mu šaljete proizvod. Treba napomenuti da je potrebno određeno vreme (nekoliko dana) da vam uplaćeni novac postane dostupan.

Takođe, preporučujemo da pročitate odgovor na slično pitanje "eBay – prodaja stvari".

 

Online Tržište

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.