buy vicodin online

Pitanja i odgovori

admin
146
objavljen
19. Marta 2012.

Kako se samoorganizovati za što bolju produktivnost radeći od kuće?

0

Radim već pola godine od kuće kao freelancer, ali i dalje imam problem oko samoorganizacije. Imate li nekih predloga kako postići što bolju produktivnist?

Tagovi:

1 odgovor

0
admin
146

Rad od kuće donosi mnoge prednosti među kojima su najznačajnije da nemate fiksno radno vrijeme, nego sami sebi možete organizirati satnicu.

Rad od kuće nosi i neke potencijalne opasnosti. Jedna od najvećih opasnosti jest brkanje poslovnog i privatnog života, što u ovakvoj situaciji nije nimalo jednostavno. Oni koji rade od kuće morat će znati jako dobro organizirati svoje radno vrijeme kako im posao ne bi u potpunosti preuzeo privatni život, ali potrebno je, ukoliko je to moguće, jednako organizirati i prostor u kojem radimo.

Ukoliko imate taj luksuz, jednu prostoriju u kući izdvojite isključivo za rad. Tako ćete pobjeći od ukućana i moći raditi u miru. Ukoliko je posebna soba nemoguća opcija, razmislite o pregrađivanju neke veće prostorije, na primjer dnevnog boravka. Bolje ćete raditi i biti predaniji poslu ako se okružite radnom atmosferom i ako vam je sve pri ruci. Radno računalo treba da bude samo radno računalo i dostupno samo vama.Imajte dovoljno mjesta za papirologiju, police, prostran radni stol i ostalo. Također ne treba dopustiti da se vaš radni prostor pretvori u ostavu, rješavajta nered i višak stvari.

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.