buy vicodin online

Pitanja i odgovori

objavljen
27. Avgusta 2015.

pocetak rada sa my data team

1

Postovanje,da li mi mozete dati malo konkretnije informacije vezane za internet poslove MY DATA TEAM.Koliko je pouzdan taj sajt i da li postoji neki sajt gde mogu da kontaktiram sa drugim saradnicima iz Srbije kako bih cula njihova iskustva.Hvala unapred

2dgovora

0
admin
146

Pozdrav Vanja!

My Data Team na prvi pogled izgleda kao pristojno mesto. Početna stranica prepuna je informacija koje posetioce treba da uveri da se radi o legitimnoj kompanija.

Problem sa My Data Team je taj što oni ustvari nisu poslodavci, već posrednici do affiliate programa kao što su ClickBank, PayDotCom i Click2Sell. Nemam nikakvih Internet / Online poslova, ono što vam se jedino nudi jeste da postanete affiliate marketer. Takođe, ono što je veoma važno naglasiti jeste da su ovi affiliate programi inače besplatni!

Preporučujemo vam da pročitate članak "Šta su Affiliate Programi i kako oni rade"

Imajući ovo u vidu, glavni problem je taj što registracija na My Data Team zahteva plaćenje 49.95 dolara. Sve što ćete dobiti jeste online kurs na kojem ćete učiti kako da postanete affiliate marketer. Da se razumemo, ulaganje u obrazovanje je odlična stvar, ali to mora da bude dobro obrazovanje vredno cene. Problem njihove obuke je taj što ona nije efikasna. Njihova obuka sadrži opštepoznate stvari koje su uz to i prevaziđene.

Da bi bili uspešan affiliate marketer potrebno je da:

  • Pronađete profitabilnu nišu
  • Izgradite zajednicu ljudi koji su zainteresovani za vaše proizvode / usluge
  • Ponudite toj zajednici proizvode u okviru vaše niše

Nažalost, obuka My Data Team-a je toliko siromašna da vas neće naučiti kako da zaradite novac na Internetu. Njihova obuka se fokusira na dobijanje affiliate linkova i prodaju tih affiliate proizvoda posredstvom brojnih online sajtovima sa oglasima! Drugim rečima, za 50 dolara će vas naučiti da prodajete proizvode / usluge preko oglasa, da se oglašavate!

Preporučujemo vam da pročitate članak "Šta je Affiliate Marketing?"

Ono što takođe morate znati jeste da s obzirom da se radi o affiliate programima plaćanje nije po satu, vi ćete dobiti proviziju za svaki prodani proizvod! Isplata se vrši preko PayPal-a i tu imate 60 dana garancije za povrat novca.

Isto tako, loše je to što kao registrovan član nemate pristup online zajednica kao svojevrsnoj podršci, nema je. Jedini način da dobijete pomoć jeste da se My Data Team-u obratite sa e-mailom.

Naš savet je da nikome ne plaćate da bi radili! Ili još gore, da bi ste se registrovali, prijavili. Vi treba da budete plaćeni za posao koji obavite!

Razlog zašto ne možemo da preporučimo My Data Team je upravo zbog toga što od vas zahteva naknadu od 49.95 dolara za registraciju!

 

Online Trzište

0
kakav je to posao,unos podataka, da li to neko radi i kakva su iskustva?Hvala    (više…)

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.