buy vicodin online

Pitanja i odgovori

admin
146
objavljen
5. Aprila 2012.

Poslovi unosa podataka

0

Kako se prijaviti za unos podataka i kako to funkcioniše?

 

Napomena: Ovo pitanje je preneseni komentar na članak “Online zarada: Rad od kuće na poslovima unosa podataka“.

Tagovi:

1 odgovor

0
admin
146

Pozdrav Milice,

Postoji nekoliko popularnih freelancing servisa na kojima možete da pronađete različite poslove među kojima i poslove unosa podataka.

Najpopularniji sajtovi (freelancing servisi) na kojima možete pronaći poslove koje možete raditi od kuće a među kojima su i poslovi unosa podataka svakako su Freelancer.com, Elance.com, oDesk.com i vWorker.com.

Ovi sajtovi nude veliki broj poslova, za vas smo izdvojili trenutnu ponudu poslova unosa podataka na Elance i ponuda poslova unosa podataka na Freelancer.

Freelancing servisi su posrednici između onih koji nude poslove i onih koji traže poslove.

Generelno, za sve ove sajtove potrebna je registracija koja je kod većine besplatna. Da bi se registrovali potrebno je uneti neke uobičajene podatke poput stručnosti, dosadašnjih poslova i sl.

Kada pronađete odgovarajući posao, potrebno je dati svoju ponudu za njega (za koliko novca bi uradili taj posao i u kom vremenskom roku). Najbolja ponuda dobija posao. Više o ovome možete pročitati u članku “Najpopularniji sajtovi na kojima možete pronaći online poslove”.

Nakon uspešno urađenog posla dobiće te novac i preporuku što vam je jako bitno kod traženja budućih poslova.

Najjednostvnije rešenje za primanje novca svakako je PayPal, stoga potrebno je otvoriti PayPal račun. Ako ne znate kako to da uradite, članak ”Kako otvoriti PayPal račun” će vam pomoći u tome.

 

Online Tržište

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.