buy vicodin online

Pitanja i odgovori

objavljen
13. Septembra 2013.

Povlačenje novca sa PayPal računa

1

Primio sam uplatu na PayPal račun, novac je poslao prijatelj. Sada moram čekati mjesec dana da bih novac mogao sa PayPal računa povući na svoju karticu, tj. tekući račun. Nakon mjesec dana platit ću i 5 USD provizije. Nadalje zaključujem da se ova transakcija tretira kao plaćanje robe koju ja nekom trebam poslati pa se ovaj mjesec dana uzima kao neki sigurnosni period. Da li je pošiljatelj novca napravio grešku prilikom slanja novca u smislu namjene, da li je trebao precizirati da se ne radi o kupovini preko npr. ebay-a , nego da se radi o sasvim ličnoj pošiljci ?

3dgovora

0
admin
146

Pozdrav,

što se tiče povlačenja novca sa PayPal računa na vašu karticu treba znati da se to automatski obavlja svakog prvog u mjesecu i pri tome ne plaćate nikakvu proviziju. S druge strane, ako ne želite da čekate automatsko povlačenje sa PayPal računa na karticu (svakog prvog u mjesecu) tada plaćate proviziju koja iznosi 5 američkih dolara.

Što se tiče slanja novca preko PayPal računa, postoje dva načina: Plaćanje usluga i proizvoda (npr. kupovina preko eBay) i Slanje novca familiji i prijateljima (kao poklon). S obzirom da vam je prijatelj poslao novac (ne plaća nikakvu uslugi ili proizvod) postoji određena provizija koja se plaća za transfer. Ova provizija se ne plaća prilikom plaćanje proizvoda i usluga, to pada na teret prodavca.

 

Nadamo se da ste zadovoljni našim odgovorom. Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša buduća pitanja.

 

Online Tržište

0
Koliko sam procitao PauPal vraca iznos koji sluzi za verifikicaju platne kartice medjutim ne vidim da je ta transakcija uopste izvrsena mada mi stoje rezervisana sredstva na racunu. I zanima me gde se mogu informisati koliku proviziju placam uopste na uplati prijatelja iz strane zemlje.
0
admin
146

Pozdrav Branislave!

PayPal će vam vratiti iznos u visini od 1,95 dolara za verifikaciju, verovatno da su to ta rezervisana sredstva. Nakon što vam skine novac sa računa PayPal će vašoj banci, u opisu plaćanja, poslati četiri broja nazvana Expanded Use Number (EUN).

Ako imate uvid u svoje bankarske transakcije putem usluge Internet bankarstva, veoma ćete lako pronaći ova četiri broja, u suprotnom će te od vaše banke morati da zatražite tu informaciju.

Preporučujemo da pročitate članak "Kako otvoriti PayPal račun".

Nakon što saznate ta četiri broja, prijavite se na svoj PayPal račun, kliknite za verifikaciju račun i unesite ta četiri broja. Sa ovim je vaš PayPal račun verifikovan. Napomena, ovaj iznos od 1,95 dolara PayPal će nakon verifikacije računa vratiti.

Visinu provizije možete proveriti ovde.

 

Online Tržište

Imate koristan odgovor na ovo pitanje? Slobodni ste da odgovorite.


Da bi postavili pitanje ulogujte se klikom na društvenu mrežu koju često koristite.