Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Foursquare u partnerstvu sa MTV i VH1 omogućio korisnicima praćenje muzičkih zvezda i slavnih ličnosti

sa jednim komentarom

foursquare-1 Foursquare je dobio posao sa MTV i VH1 dozvoljavajući svojim korisnicima praćenje omiljenih slavnih ličnosti.

Dodat je novi mod pod nazivom “Poznata ličnost" (Celebrity), na svojoj aplikaciji koja omogućava korisnicima da prati poznate ličnosti. Poznate ličnosti će tada moći da proveravaju da li se njihovi upisi emituju samo za njihove stvarne prijatelje ili i sledbenika.

Ovo je najveće partnerstvo koje je Foursquare najavio do sada.

Prvi učesnik u Celebrity modu, biće Jersey Shore DJ Pauly D., ostali su ostali članovi, The City, Real World , New Orleans, The T.O. Show, What Chilli Wants i Fantasia For Real.

Bez obzira na eventualne žalbe ili uspeh ovog programa, to je impresivan znak koliko daleko je Foursquare dogurao, a samim tim bi trebalo da obezbedi dosta veliki publicitet.

Written by admin

24 Marta, 2010 at 7:27 am

Jedan odgovor to 'Foursquare u partnerstvu sa MTV i VH1 omogućio korisnicima praćenje muzičkih zvezda i slavnih ličnosti'

Predplati se na komentare sa RSS or TrackBack to 'Foursquare u partnerstvu sa MTV i VH1 omogućio korisnicima praćenje muzičkih zvezda i slavnih ličnosti'.

  1. […] prednost FourSquare servisa, kroz koji se sprovode veoma interesante akcije Financial Times-a, MTV-a, VH1 kanala, a javljaju se mnogi restorani i kafići koji podstiču najaktivnije korisnike FourSqare […]

Ostavi komentar