chatroulette-260

Pregršt sajtova pruža iskustvo slično ChatRoulette sa nekoliko manjih izmjena ili poboljšanja. Evo nekoliko najboljih ChatRoulette klonova.

  1. Zupyo
    Zupyo daje isti video chat sa iskustvom slučajnih stranaca, ali isto tako dopušta korisniku traženje chat partnera po ključnoj riječi. Na primjer, korisnici mogu pretraživati ljude po mjestu lokacije ako koriste geografski ključne riječi ili prema interesu, ako koriste ključne riječi za opisivanje hobija. Također mogu postaviti “slučajni broj ili slovo” za uspostavljanje privatnog video chat-a na stranici.
  2. Omegle
    Omegle je stranica koja je nekoliko mjeseci prethodila ChatRoulette. Pokrenuta je u ranim 90-im samo kao tekstualno iskustvo, ali ubrzo je dodat i video chat. Omegle nudi Android i iPod Touch / iPhone aplikacije.
  3. JayDoe
    JayDoe je aplikacija nadahnuta Omegle-om koja tvrdi da nudi poboljšano "stranac-chat" iskustvo uparivanjem istomišljenika umjesto posve slučajnih stranaca. Spajanje korisnika sa sličnim profilima, pojašnjavaju kreatori.
  4. KittehRoulette
    KittehRoulette je mješavina nekoliko ključnih komponenti Interneta (mačke, YouTube, ChatRoulette, "Next" gumb-a) na prekrasnom sučelju koje je zabavno i koje stres korisnika otklanja u samo par minuta. Uglavnom, aplikacija vrti beskrajan niz YouTube videa oštroumnih mačića i prikazuje ih jedan po jedan sa velikim plavim "sljedeći mačić" gumbom, koji se nalazi ispod videa.
    Vlasnici stranicu koriste kao mehanizam za prikupljanje sredstava Američkog društva za sprečavanje okrutnosti prema životinjama.
  5. FlirtSpin
    A za one koji su u potrazi za ljubavi, ili što god prolazi kao ljubav na Internetu ovih dana, tu je FlirtSpin, sa lokalnim opcijama za gay, biseksual i straight, video chat sa prijateljima širom svijeta. Sa ovim lokalnim i spol opcijama, ova aplikacija je vjerojatno jedna od finansijski isplatljivijih u odnosu na prihod od oglasa i prihod od pretplatnika.