Microsoft-ova tražilica je postala mnogo više medijski fokusirana lansiranjem Bing Entertainment-a, sa novim vertikalnim pozicioniranjem glazbe, filmova, TV i igrica. Cilj novu destinacije na bing.com/entertainment je da olakša pronalaženje filmova, glazbe i igrica.

bing-entertainment-640

Nove značajke unutar svake sekcije sadržaja imaju za cilj povezivanje pretraživača sa odgovorima mnogo brže. U Bing Glazbi će korisnici sada moći pregledati cijele pjesame iz knjižnice koja ima više od 5 milijuna pjesma, tekstove pjesama, profil izvođača, nadolazeće koncerte i događaje kao i kupovina glazbenih zapisa sa samo jednim klikom na iTunes, Zune ili Amazon. Bing Film spaja vizualne rezultate pretraživanja sa recenzijama korisnika, prikazivanja, trailere, kupnju sa samo jednim klikom, vezu sa Facebook-om i Twitter-om plus Bing Maps integracija za planiranje večernjih izlazaka.

Bing TV sjedinjuje preko 1.500 emisija i 20.000 TV epizoda od partnera Hulu, CBS, Viacom i drugih. Uz pristup epizodama i recenzijama, korisnici će se također moći rezultate pretraživanja tih epizode djeliti preko Facebook-a, Twitter-a, instant poruka ili preko e-mail-a. Bing Igre spajaju recenzije, varanja i rješenja korak po korak za konzole i PC naslove, nudeći i 100 casual igrica za igranje.

Novo vertikalno predstavljanje Bing-a značajano ga gura dalje u teritoriju zabave i unapređuje njegove napore da se značajnije natječe sa Google-om na nekom polju.

bing-games-640