GoogleTagsMobileFeature Program Google Tags trebao da omogući lokalnim tvrtkama bolji način podizanja rejtinga i po drugim rezultatima pretraživanja. Google je objavio da je postavio nekoliko novih mogućnosti i da će program pokriti čitavu državu. Pokrivanje programom će biti postepeno. Vlasnici tvrtki u Kaliforniji, Coloradu, Georgia, Illinois, Texas i Washington će vidjeti Google Tags prije svi ostalih. Google navodi da će ažurirati FAQ kako stvari budu napredovale.

Što se tiče novih značajki, veliki broj onih koji ne sjede ispred računala će biti zadovoljno pošto se Tags sada pojavljuju na mobilnom web pretraživanju što pomaže lokalnim klijentima brzo prepoznavanje onoga što je novo u vašoj tvrtki.

Također je aktivna i značajka Postovi, to je nova vrsta Tag-a koja omogućava vlasnicima tvrtki da izrade prilagođene poruke. Ove poruke se mogu mijenjati koliko god i kad kod to vlasnik želi, što ih čini korisnim u smislu obavjesti o posebanim popustima ili nekim specijalnim ponudama i sl..

Tags program će vjerojatno biti prilično popularna među vlasnicima malih tvrtki jer mjesečno iznosi samo 25 dolara.