twitter-money-350x286 Svaki put kad se okrenemo slušamo o tome kako još neki sajt za društveno umrežavanje nudi korisnicima neograničene mogućnosti. Twitter je baš takav sajt. Twitter je vrlo popularan sajt koji dobiva svakim danom sve veću popularnost. Članovi konstantno ” tweaking” svoje prijatelje, članove obitelji, pa čak i radne kolege! Čini se da gotovo svi bez obzira na svoju dob imaju Twitter račun a mnogi ćak i zarađuju novac na njemu. Da, možete zaraditi novac sa Twitter-om. Pridružite se tisućama drugih koji to rade. Iako nećete postati milijunaš preko noći, Twitter vam nudi veliku priliku da zaradite pravi novac!

Twitter nudi brojne mogućnosti da zaradite novac

Postoji nekoliko načina na koji možete zaraditi novac sa Twitter-om. Prije nego što počnete zarađivati novac na Twitter-u, trebat će vam što više kontakata. Pokazalo se da Twitter korisnik dobiva čak 20.000 sljedbenika u prvih mjesec ili dva. Zamislite da ste prodali nešto samo 1% tih sljedbenika, znaći da bi 200 ljudi kupilo nešto od vas. Mogućnosti da zaradite novac sa Twitter-om su beskrajne. Treba da steknete što više prijatelja na Twitter-u i razvijate dobre povjerljive odnose sa tim korisnicima. Što više Twitter prijateljima steknete, veće su vam šanse da zaradite novac.

Postanite Affiliate na Twitter-u

Affiliate marketing je odličan način da zaradite novac online a da vrlo malo radite. Većina online tvrtki nudi affiliate program svim zainteresiranim. Nađite tvrtku koja pruža affiliate marketing (to se obično nalazi na dnu njihove web stranice). Prijavite se i čekajte njihov odgovor. Oni će provjeriti vašu Twitter stranicu i uvjeriti se da nudite dobru priliku za prodaju. Nakon što vas prihvate kao affiliate, spremni ste da krenete.

Postavite atraktivne oglase za poslove i promovirajte ih svim svojim sljedbenicima. Što više vaših sljedbenika ubjediti na kupnju proizvoda, više novca ćete zaraditi. Budući da je Twitter tako veliki sajt društvenog umrežavanja, mogućnosti vam samo mogu rasti. Neke tvrtke će platiti čak i ako osoba jednostavno klikne na oglas bez prodaje, iako je to dosta rjeđa situacija. Affiliate marketing je vrlo popularan način da zaradite novac i ako imate Twitter stranicu zašto ne zaraditi nešto novca kad već znate kako.

Zaradi novac na Twitter s RevTwt

RevTwt je platforma koja se bavi CPK (cijena po kliku) i omogućava vam da zaradite novac sa vaših tweet-a. Za one koji nisu upoznati sa Twitter-om, tweet je poruka i post koji stavljate na svoju Twitter stranicu.

Prijavite se za račun sa RevTwt i oni će provjeriti vaš Twitter profil. Nakon što to urade, oni će vam onda omogućiti da stavite oglase za različite proizvode ili usluge na vašu Twitter stranicu. Svaki put kada netko klikne na te oglase, možete zaraditi novac.

Kao što možete vidjeti, postoji mnogo novca koji se može zaraditi na Twitter-u, ali je ključ svega da se stekne što je više sljedbenika moguće!