Mladi Kineski par je prodao sve troje svoje dece u zamenu za novac koji im je trebao za igranje online igrica u Internet kafeima, navodi se u pisanju južno-kineskih novina.

Prema pisanju “Gradskih Vesti Sanxiang”, ovaj par se upoznao u Internet kafeu 2007 godine gde su zajednički delili svoju opsesijau sa online video igricama. Godinu dana kasnije, postali su roditelji, dobili su sina. Samo nekoliko dana posle njegovog rođenja, počeli su ga ostavljati samog u kući, dok su oni išli igrati online igrice u Internet kafeu udaljenom 30 km.

U 2009 godini, Li Lin i Li Juan postali su roditelji po drugi put, ovaj put dobili su devojčicu, i došli na ideju da je prodaju za novac kako i mogli da finansiraju svoju opsesiju online igricama. To su i uradili, prodali su devojčicu za nešto manje od 500 dolara. Nakon toga, par se odlučio da proda i svoje prvo dete, za koje su dobili 10 puta više, oko 4600 dolara.

Par se odlučio da ima i treće dete, rodio se još jedan dečak, kojeg su ubrzo prodali za 4600 dolara. Kda je majka Li Lin saznala šta su njen sin i njegova devojka su uradili, prijavila ih je Vlastima.

Na pitanje da li im nedostaju deca, roditelji su odgovorili: "Mi ne želimo da ih podižemo, mi samo želimo da ih prodajemo za novac".