star wars blu-ray-onlinetrziste Prije samo desetak dana „Star Wars: The Complete Saga“ je dospjela na tržište i prema LucasFilm i Twentieth Century Fox Home Entertainment već je zaradio titulu najbolje prodavanog Blu-ray diska svih vremena. Treba reći da je Blu-ray format je pokrenut u lipnju 2006 godine.

Ovaj set od devet diskova je do sada prodan u milijun primjeraka diljem svijeta, što je rezultiralo sa više od 84 milijuna dolara a 38 milijuna dolara od prodaje dolaze iz SAD-a.
Ovaj set uključuje svih šest filmova Star Wars Saga a tri ostala diska su dodaci sa više od 30 sati bonus materijala i posebnim značajkama. Bonus materijal uključuje scene iz filmova koje nikada ranije nisu prikazivane a koje se iz nekog razloga nisu našle u filmu.
Lucasfilm i Twentieth Century Fox su radili na promociji ovog izdanja više od godinu dana. Cena ovog set je 79,99 dolara a treba reći da su narudžbe koje su došle prije zvanične prodaje također rekordne.

Unatoč rekordnoj prodaji, ovaj novi set nije baš oduševio sve Star Wars fanove zbog više promjena u filmovima, pa su mnogi čak i otkazali svoje narudžbe. Potvrda ovoga nezadovoljstva su i samo dvije zvjezdice na Amazon-u od 1.541 kupca.