Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Nešto više o Online Tržištu

bez komentara

Online Tržište je nezavisni web projekat pokrenut krajem 2009. godine od strane grupe afirmisanih online poduzetnika iz regiona Zapadnog Balkana sa ciljem širenja informacija o online poslovanju. Tokom prve dvije godine najviše smo se trudili da prenesemo objektivne informacije i inspirišemo sve one koji su zainteresovani u korišćenju interneta kao primarnog izvora prihoda.

U prvih 700 dana smo nudili pregled najznačajnijih događaja i aktuelnosti širom svijeta online poslovanja, objavljenih od strane preko 200 uglednih svetskih kompanija, agencija i sajtova, da bi nakon toga odlučili da krenemo korak dalje.

Online Tržište ima za cilj da osnaži i podupre sve one koji imaju afinitet, kao i poslovno iskustvo van online okruženja, da uz pomoć aktuelnih informacija budu u trendu događaja i zbivanja koja se svakodnevno dešavaju na polju online poslovanja, marketinga i tehnoloških dostignuća. Zadatak Online Tržišta je da objedini region u nastojanju da se usvoje nove tehnologije i nova znanja u svrhu napredovanja kao i boljeg i prosperitetnijeg svakodnevnog života, bez obzira na starosnu dob, nacionalnost ili spol. Online Tržište na ovaj način želi da premosti jezične i medijske barijere zbog kojih ovaj region ostaje uskraćen za pregršt korisnih informacija iz svijeta online poslovanja, te približi internet svakodnevnoj praksi i pomogne kompanijama i individualcima iz regiona da dođu do najnovijih informacija i iskoriste iste u sopstvenoj poslovnoj svakodnevnici.

Neizostavan element ovog projekta je da objedini najažurnije izvore regionalne blogosfere, te uz ekspertizu najeminentnijih članova regionalnog online poslovanja, servira i brendira informacije od direktnog značaja za posetitelje ovog medija. Online Tržište, iako ažuriran u formi bloga, otvoren je korisnicima za objavu javnih pitanja na koje sa ažurnošću odgovaramo. Prenoseći novosti i informacije sa popularnih svjetskih portala i izvora, uredništvo i autori sadržaja dodaju subjektivnu recenziju sa regionalnom perspektivom, kako bi čitaoci dobili korisnije informacije i prenijeli globalne poslovne trendove u sopstveno poslovanje.

Od početka projekta OnlineTržište je plasiralo niz edukativno-informativnih članaka iz oblasti online poslovanja i online zarade  koji su privukli pažnju čitalaca i pokrenuli interesovanje za sve oblike online poslovanja. Daljim razvojem edukativno-informativnog portala ćemo težiti ka tome da objavljujemo još više materijala i alata koji će našim posjetiocima i budućim korisnicima ponuditi mnogo više od informacije.

Online Tržište i dalje ostaje nepristrasan i nezavisan u svakom pogledu, naročito u pogledu nacionalnih opredeljenosti čiji je konflikt jedan od razloga zbog čega je ovaj region procjenjen daleko ispod stvarnih vrednosti i potencijala koji poseduje. Zbog toga smo odlučili da sve informacije objavljujemo naizmjenično u dva najzastupljenija jezika, dok u dogledno vrijeme planiramo uvođenje i drugih jezika iz regiona.

Od januara 2012. godine na mjestu glavnog urednika OnlineTržište.com je dipl. ing. Predrag Slavnić koji već deceniju prati i sudjeluje u online poslovanju, te od samog početka svog angažmana radi na razvoju i promicanju online poslovanja u regionu Zapadnog Balkana.

Za sve one koji žele da stupe u bilo koji oblik saradnje ili dobiju više informacija o ovom projektu, mogu svoje zahteve da upute na uredništvo putem naše kontakt forme.

Written by admin

1 Januara, 2010 at 4:44 pm

Objavljeno u