Kao znak prepoznavanja kvalitetnog sadržaja i edukativnih materijala koje nudi Online Tržište, ostvarena je saradnja sa renomiranim agencijama, online portalima, izdavačima i edukativnim organizacijama.

Značajne informacije iz svijeta online poslovanja sigurno će pomoći u njihovim nastojanjima da poboljšaju iskustva svojih korisnika ali isto tako i u privlačenju nove publike kojoj će ovaj sadržaj biti koristan i zanimljiv.

Onlinetrziste.com i Nezavisne.com (Nezavisne Novine) dogovorili su saradnju koja podrazumjeva da će Nezavisne.com preuzimati sadržaj sa OT.

Nezavisne Novine su jedna od najvećih i najuticajnijih novinskih agencija u Bosni i Hercegovini koja je prepoznatljiva po svom objektivnom pristupu i otvorenosti prema čitaocima. Portal nezavisne.com takođe spada u vrlo posjećene i respektabilne portale u regionu sa desetinama hiljada posjetilaca iz cijelog svijeta koji svakodnevno dolaze po objektivne i kvalitetne informacije.

Od sredine 2011. godine učvrstili smo saradnju i sa edukativnom organizacijom eDuco iz Banja Luke koja promoviše e-readiness i online poslovanje u regionu.

Trenutno smo u fazi sklapanja saradnje sa još nekoliko renomiranih novinskih agencija, udruženja i individualnih saradnika iz Srbije i Hrvatske koji se bave lokalnom promocijom online poslovanja.