Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Comcast pokrenuo online backup servis

bez komentara

Tvrtka koja je poznata kao jedan od najvećih pružatelja Internet usluga sada također želi da joj povjerite spremanje vaše osobne datoteke.

Comcast, jedan od najvećih pružatelja Internet usluga u SAD-u, je u četvrtak pokrenuo online backup servis pod nazivom Secure Backup & Share, za svoje high-speed Internet korisnike. Ovu uslugu je razvio Mozy, poznat po online backup servisu trenutno u vlasništvu EMC.

Prema Mozy-ju, nekih 140.000 hard diskova se pokvari samo u SAD-u svaki tjedan. Datoteka se može izgubiti i na druge načine, uključujući ljudske pogreške, kad je ukraden računar ili od virusa. Comcast kaže da želi pomoći smanjiti rizik od gubitka podataka te potiče potrošače da backup-uju i osiguraju svoje digitalne datoteke.

Tvrtka daje svojim postojećim kupcima 2GB online prostora besplatno sa lansiranjem Secure Backup & Share usluga. Oni koji žele koristiti više prostora za backup mogu se odlučiti za nekoliko različitih paketa koji uključuju, 50GB za 4,99 dolara mjesečno ili 49,99 dolara godišnje, a 200GB za 9,99 dolara mjesečno ili 99,99 dolara godišnje. Ova cijena je otprilike ista kao i kod drugih koji nude online backup servis, kao što su Memeo ili McAfee Online Backup.

Prema Comcast-u, Secure Backup & Share, osim čuvanja datoteka u slučaju nesreće, isto tako dopušta kupcu da djeli sadržaj preko personalizirane web stranice. Djeljivi sadržaj uključuje fotografije, video, glazbu i dokumente.

Comcast korisnici mogu odmah aktivirati svoj računi i koristiti novi online backup servis, koji trenutno radi samo na PC računalima.

Written by admin

19 Februara, 2010 at 9:51 pm

Objavljeno u Gadžeti

Tagovano sa , , , ,

Ostavi komentar