Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Poker.org najskuplji .ORG domen prodan za milion dolara

sa jednim komentarom

poker_cards Sedo, je posredovao najvećoj prodaji .org domena do sada. Posredovao je u ime National A-1 Advertising-a, domen poker.org je prodan PokerCompany.com za sumu od 1 milion dolara. Pre prodaje poker.org-a, najviša prodaja jednog .org domena iznosila je 198.000 dolara za engineering.org, zatim sexe.org koji je prodat za 151.400 dolara.

Prodajna cena za poker.org je manja u poređenju sa nekim od najvećih prodaja .com domena, na primer Toys.com je plaćen 5.1 milion dolara , ili 3 miliona dolara za prodaju candy.com. Rekorder je sex.com sa 14 miliona dolara, a na drugom mestu se trenutno nalazi fund.com koji je prodat za 10 miliona dolara.

Registracija domena .org je porasla u prvoj polovini 2009 godine što je povećanje od 11% u poređenju sa istim periodom godinu dana ranije. Trenutno postoji preko 7 miliona .org domena, čineći ga trećim najvećim domenom odmah iza .com, .net.

Written by admin

18 Februara, 2010 at 7:38 pm

Objavljeno u Generalno,Online poslovanje

Tagovano sa , , , , ,

Jedan odgovor to 'Poker.org najskuplji .ORG domen prodan za milion dolara'

Predplati se na komentare sa RSS or TrackBack to 'Poker.org najskuplji .ORG domen prodan za milion dolara'.

  1. […] Svi su čuli za basnoslovne cijene nekih domena. Jedan primjer bi bio sex.com koji je rekorder, prodan je za 14 milijuna dolara ili fund.com domen koji je kupljen za 10 dolara a kasnije prodan za 10 milijuna. Postoji mnogo […]

Ostavi komentar