google U pokušaju da personalizuje iskustvo pretraživanja, Google je uveo takozvane Google zvijezde. U isto vrijeme, Google pretraga time mijenja SearchWiki značajku koja pokrenuta krajem 2008.

Ako koristite Gmail, Google News ili Google Reader, onda će vam Google-ove zvijezdice izgledati vrlo poznato. Isti sustav za e-mailove i video će se uskoro primijeniti i na sve vaše pretrage. U svojoj najavi titan tehnologije Google kaže da nove značajke omogućavaju da svoje omiljene rezultate pretraživanja dobijete na vrhu stranice za pretraživanje, čineći ih lakšim za pronaći, svaki put kada pretražujete.

To može da izgleda ovako: Sa zvijezdicama, možete jednostavno kliknuti na marker zvijezdicu, na bilo koji rezultat pretraživanja i sljedeći put kada obavljate pretragu ti rezultati će se pojaviti u posebnom popisu desno na vrhu relevantnih rezultata. Znači, ako markirate zvijezdicom neku web stranicu sa naprimjer, nekim sportskim rezultatima, te rezultate možete vidjeti na vrhu vaše sljedeće pretrage, za npr.ključnu riječ sport.