paypal_logo PayPal je objavio nadograđenu iPhone aplikaciju koja dodaje nove mogućnosti koje bi trebale pomoći i uliti veći osjećaj sigurnosti. Novosti sa sobom nose Bump Technologies, koja vam omogućuje razmjenu informacija jednostavno povezujući dva smartphone-a. Bump je sada u sklopu PayPal iPhone aplikacije kao brz način za pokretanje transakcija.

PayPal je besplatna aplikacija za iPhone još od kako je App Store pokrenuta sredinom 2008 godine, a s vremenom se dosta I poboljšala. Današnje izdanje donosi pregršt značajnih novih mogućnosti. Prvo, sad možete slati zahtjev za novac svojim kontaktima (to je u suštini račun). Drugo, sada možete podići novac sa svog PayPal računa i prebaciti na vaš bankovni račun. A tu je i Bump integracija, koja omogućuje razmjenu novca jednostavno “dodirom” dvaju iPhone-a, zatim unos iznosa transakcije, što je jednostavan način da prikupite novac od onih prijatelja koji kažu da nikada nemaju novca.

PayPal aplikacija uključuje još nekoliko manjih novih mogućnosti. Tu je sada integrirani kalkulator djeljitelj računa, kao i podsjetnik koji vas upozorava kada je potrebno poslati ili podići novac. Sada se integrira I aplikacija PayPal za djecu, koji omogućava djeci i tinejdžerima pristup PayPal pod-računu koji je povezan s njihovim roditeljima.

PayPal-ova iPhone aplikacija je samo jedna komponenta u tvrtkinoj mobilnoj strategiji. U proljeće se udružio s RIM-om za pokretanje BlackBerry aplikacije World Store, a također je integriran i sa eBay-om mobilnom aplikacijom. iPhone programeri mogu lako integrirati PayPal funkcionalnosti pomoću PayPal knjižnice. A osim iPhone aplikacije, Paypal takođe nudi i aplikacije za Android i RIM telefone.