Qrobe.it je i ranije imao svjež dizajn i odličnu kombinaciju Bing i Google rezultata. Ono što je nedostajalo, međutim, bile su značajke.

Qrobe.it, meta-pretraživač, osigurava rezultate iz drugih tražilica da bi potpunije prikazali ono što je najbolji rezultat za bilo koji pojam pretraživanja. Bing i Google, dvije daleko najbolje tražilice danas koje kombinuje Qrobe.it, sa posebnom prilagodbom, za fer i uravnotežen pogled na internet i ogroman broj informacija.

Ono što se opromijenilo je lokalizirano pretraživanje, na temelju priručnika unos lokacije je dodan da bi donio bolje vremenske i druge na lokaciju bazirane rezultate. Također ima dobru novu funkciju pretraživanja vijesti, i radi dobro na iPad-u.

news-500x268

Qrobe.it je također nadogradio svoje mogućnosti što se tiče slika i video pretraživanja. Jedini prigovor je vjerojatno estetika. Rezultati (izdvojeni iz Bing-a) su u redu, ali prezentacije je više nego početnička.

videos-500x193

Naravno, Qrobe.it neće eksplodirati u tržišnom udjelu u skorije vrijeme, ali ako tražite najbolji meta-pretraživač, onda svakako probajte Qrobe.