panasonic-3d-plasma_hfmwi_11446 Unatoč cijeni od 2899,99 dolara za 50-inčni plazma TV, set 3D naočala i 3D Blu-Ray player, ovaj paket je čini se napravio nevjerojatan uspjeh. Šokirani Hitoshi Otsuki, viši direktor Panasonic-a za prekomorske operacije, je izjavio:

To je velika prilika za zaokret u našem TV-poslovanju.

Elektronsko-tržišni analitičari nisu potpuno uvjereni da je 3D TV stigao. Kaz Miura, analitičar tokijske Daiwa Securities Capital Markets grupe, je rekao da je najava upravljana od strane prvih kupaca sa dubokim džepovima.

Uvijek postoje ljudi koji žele kupiti proizvode visoke tehnologije.

rekao je on.

U kratkom roku, nedostatak sadržaja će zasigurno omesti prodaju. Ostali analitičari, kao što je Ichiro Michikochi, navodi razlog zašto medij nije sazreo dalje:

Vjerojatno će potrajati još neko vremena da bi se 3D TV rasprostranio, možda čak i do tri godine. Nema dovoljno sadržaja i potrošači ne vole da nose naočale. Za ta pitanja će trebati malo više vremena da se riješe.

rekao je Michikochi

Ovo su zasigurno obećavajući rani znakovi za medije. Međutim, ostaje da se vidi hoće li ili ne, sadržaj ponuda da se proširi dovoljno brzo da bi 3D postao novi HD.