Isohunt_Black Osnivaču popularnog bit torrent sajta IsoHunt, Gary Fung-u, je naređeno da ukloni sve torrent fajlove spornog sadržaja, što bi automatski moglo dovesti do gašenja sajta. Američki okružni sudija Stephen Wilson je izdao nalog prošle nedelje posle godina borbe oko zakonitosti IsoHunt i Fung-ova druga dva sajta (Torrentbox and Podtropolis). Fung kaže da se i dalje nada pozitivnijem rešenju koje neće dovesti do gašenja IsoHunt-a, ali za sada stvari ne izgledaju dobro za torrent sajt.

Sudija Wilson je rekao da Fung nije uspio da pobije tvrdnje protiv sebe koje je pokrenula MPAA. Filmska studija su dovela vještaka koji je naveo da statistički uzorak sadržaja pokazuje da je skoro sav sadržaj povredio autorska prava. Fung je odbacio ovo nazivajući to smećarskom naukom, ali nije uspio izneti bilo kakvu vrstu dokaza koja bi pokazala neispravnost pristupa.

Fung je prethodno pokušavao da pokaže kako su njegovi sajtovi samo još jedan pretraživač, kojem se dogodilo da pokupi sadržaj koji je zaštićen autorskim pravima, ali se potvrdilo dokazima da je njegova pretraga bila posebno podešena da pronađe materijal zaštićen autorskim pravima.

Sudija Wilson je zabranio Fung-u kreiranje, održavanje ili pružanje pristupa kategoriji torrent fajlova, rezultatima pretrage torrent fajlova ili sličnim fajlovima.