microsoft-office-2010 Microsoft Office 2010 je spreman za distribuciju proizvođačima (RTM), to označava kraj  razvojnog dijela popularnog uredskog software-a. Sada se software distribuira proizvođačima, nakon toga tvrtkama, trgovcima i kupcima.

Općenito, kada software dođe u fazu da ide proizvođačima, onda je spreman i za masovnu distribuciju. Microsoft partneri i proizvođači računala će dobiti software prvi, a slijede tvrtke a naposljetku i  korisnici.

Download proizvoda za Volume License Partners počinje 27. travnja, dok bi ostali korisnici mogli vidjeti Office 2010 u prodaji početkom lipnja.

RTM je konačnica inženjering objavljivanja proizvoda i naš inženjerski tim je unio svoje srce i dušu u sve ovo.  Treba istaknuti našu iskrenu zahvalnost za više od 5.000 organizacija i partnera koji su radili sa nama na testiranju proizvoda. Od početka naše bete, u studenom 2009 godine, imali smo više od 7,5 milijuna  preuzimanja beta verzije, to je 3 puta više od beta preuzimanja Office 2007,

izjavio je Microsoft-ov potpredsjednik korporacije Takeshi Numoto.

Microsoft Office 2010 je imao jedan od najvećih softverskih beta testiranja ikada, to je isti pristup koji je tvrtka imala sa Windows 7, čini se da se taktika isplatila.