Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

TripAdvisor omogućuje izradu fenomenalnih foto-slajdšou prezentacija

bez komentara

Pre nekoliko godina bi vam bio potreban neki dobar softver i jak računar da uradite deljivi, animirani foto-slajdšou dobar kao što je na turističkom sajtu TripAdvisor, koji se zove TripWow. Ovaj novi fotografski alat je potpuno besplatan i ne zahteva registraciju. Najbolje od svega je što je rezultat fenomenalan.

Alat je namenjen onima koji ili nemaju pristup softveru za uređivanje i deljenje fotografija ili nemaju pretplatu na nekom foto-hosting servisu.

Picasa, Flickr i Facebook korisnici mogu da uvezu svoje snimke sa vrlo malo truda. Tu je i opcija za upload sa vašeg hard drajva, iako ove datoteke moraju biti u JPEG formatu.

U radu aplikacije sa Flickr jedna od manjih poteškoća je u tome što ne možete izabrati pojedinačne fotografije u nekom folderu, umesto toga, možete izabrati ceo set, a zatim ukloniti one koje vam se ne dopadaju. To može da bude veoma naporan proces, ako imate gomile fotografija.

Kada završite reorganizaciju svojih fotografija, kao i podešavanja njihove lokacije (koja neće biti automatski podešena ako vaše fotografije imaju GPS podatke), možete odabrati između dve različite teme i nekoliko muzičkih numera. Nedostaje opcija da možete koristiti svoju muziku, koju drugi foto slajdšou alati kao što je Animoto imaju.

Neke stvari koje nedostaju a sa kojima bi iskustvo bilo mnogo ugodnije je da ne možete preuzeti rezultat, dostupno je samo da ga vidite u Adobe Flash player-u. Ne možete podesiti koliko dugo želite da svaka fotografija bude na ekranu, opcija koja bi vam dala mnogo veći stepen kontrole.

Sa vizuelne strane, fotografije su stalno u pokretu, nešto što ih čini teškim za pratiti kako se kreću preko ekrana, a dodatno komplikuje činjenica da oni ne zauzimaju ceo ekran.

Sve to na stranu, ovaj alat je potpuno besplatan i foto-slajdšou prezentacija je prilično dobra.

Written by admin

28 Aprila, 2010 at 6:10 pm

Ostavi komentar