Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

iPad-a prodaja širom svijeta počinje 28. svibnja

bez komentara

appleov-ipad-docekan-s-vicevima-o_119318 Apple je danas najavio da prodaja iPad-a u devet drugih država počinje 28. svibnja. Zemlje u kojima će se moći kupiti iPad su Australija, Kanada, Francuska, Njemačka, Italija, Japan, Španjolska, Švicarska i Velika Britanija. 10. svibnja Apple će poćeti da prima narudžbe.

Dok je iPad do sada mogao da se kupi jedino u SAD-u on se ipak već dosta koristi i u inozemstvu pozivajući se na Yahoo koji kaže da 10% iPad IP adresa već dolazi iz Europe, Azije i Pacifika.

U međuvremenu, Apple već najavljuje još devet zemalja u koje će stići iPad u srpnju. To su Austrija, Belgija, Hong Kong, Irska, Luksemburg, Meksiko, Nizozemska, Novi Zeland i Singapur. U ovoj svojoj objavi Apple nije otkrio nikakve nove statistike o prodaji iPad-a, preuzimanju aplikacija ili knjiga, samo su ponavili svoju posljednju objavu govoreći:

Apple je već prodao više od milijun iPad-a a kupaci su skinuli više od 12 milijuna aplikacija sa App Store kao i više od 1,5 milijun ebook sa novog iBookstore.

Cijene iPad-a u EU će se kretati između 399 i 699 Eura.

Written by admin

9 Maja, 2010 at 1:43 pm

Ostavi komentar