StayClassy pruža inovativna društvena sredstava SaaS kao pomoć za 1,5 miliona neprofitabilnih organizacija na tržištu vrednom 308 milijardi dolara date industrije.

Neprofitabilne organizacije moraju da prikupe sredstva u cilju finansiranja svojih operacija. StayClassy je dizajniran da im pomogne baš u tome sa potpuno funkcionalnom online platformom za prikupljanje sredstava koja takođe uključuje društveno-medijsko povezivanje za pomoć organizacijama u popularizaciji i izlasku u javnost.

Neprofitabilne organizacije mogu postaviti prodavnicu na StayClassy za upravljanje svim aspektima događaja ili kampanja za prikupljanja sredstava, uključujući i donatorske odnose. StayClassy im takođe omogućava jednostavan način za prihvatanje online donacija i praćenje svojih rezultata.

Platformu koriste Crveni Krst, Habitat za čovečnostvo i Fondacija poželi želju. Za sada je softver još uvek u ograničenom beta periodu, što znači da samo odabrane organizacije imaju potpuni pristup. To će se promeniti u avgustu, kada se platvorma otvara za sve. Servis je takođe besplatan za korišćenje, iako StayClassy naplaćuje malu naknadu po transakciji.

Pojedinci sa dobrotvornim sklonosti mogu posetiti StayClassy i pronaći organizacije kojima bi pružili podršku. Članovi sajta mogu da kreiraju svoje stranice za prikupljanje sredstava za dobrotvorne svrhe ili događaje, tražeći podršku kroz svoju online i offline mrežu.

Grupa iz San Diega koja stoji iza sajta je zaista strastvena oko svojih filantropskih misija. Godinama su na ulicama sa StayClassy brendom, prikupljajući sredstva za dobrotvorne događaje. Njihova vera u stvaranje filantropske platforme za neprofitne organizacije sa skromnim budžetima ispoljena je kroz sve ono što oni rade.