beyond Beyond the Rack je privatni online šoping klub za muškarce i žene koji žele mode dizajnerske marke sa popustom do 70% od maloprodajne cijene. Online šoping klub je objavio novu rundu financiranja u iznosu od 12 milijuna dolara iz Highland Capital Partner i BDC Venture Capital. To povećava Beyond the Rack ukupna sredstava na 16,5 milijuna dolara.

Slično kao Gilt Groupe, HauteLook i Ideeli, tako je i Beyond the Rack “samo za članove” šoping sajt koji nudi ekstra popuste od 50 do 70 posto na dizajnersku brand odjeću, pribor i drugu robu. Kako je objavljeno na sajtu, prihod Beyond the Rack raste 30 posto mjesečno a trenutno ima i 1,5 milijuna članova što je dvostruko više u odnosu na to koliko je imao prije šest mjeseci.

Beyond the Rack pokreće do osam novih prodajnih događaja svaki dan a svaki događaj traje samo nekoliko dana. Ovaj model se pokazao prilično dobro u prostoru a slične stranice bilježe vrtoglavi rast. Sajtovi Gilt i Ideeli nedavno su također podigli velike količine financijskih sredstava.

Postoje glasine o Amazon-ovoj kupovini slične Europske stranice Vente-Privee za oko 3,01 milijarde dolara. Iako je prostor brze prodaje pun respektabilnih natjecatelja očito je da još ima mjesta za one koji su razmišljali da pokrenu nešto u ovom pravcu.