Yahoo Application Platform je znatno porasla i postala mnogo privlačnija današnjim dogovor između Yahoo-a i Offerpal Media koji osigurava da će programeri i korisnici imati više mogućnosti za plaćanja. Offerpal koji se specijalizirao za virtualne valute ima "engine" za alternativno plaćanje koji može uključivati više učinkovitih troškovnih opcija.

U najavi ovog partnerstva objašnjeno je da se Offerpal bavi "potpunom pratnjom alternativnih mogućnosti plaćanja, uključujući ankete, videa, kupovne nagrade, zadatke i druge metode besplatnog pribavljanja virtualne valute."

OfferpalHomepage

Developeri će sada moći ponuditi korisnicima na hiljade, popusta, promocija i drugih valuta temeljenih na oglasnoj ponudi velikih marki kao što su Netflix, Disney, Discover Card, New York Times, DirecTV i mnogih drugi. Ovo je vrlo važno s obzirom koliko ljudi provode vremena kopajući po forumima i kupon stranicama tražeći ovakve transakcije. Ako korisnici sada budu provodili barem malo više vremena sa aplikacijama i igrama razvijenim korištenjem Yahoo Application Platform, programeri, Yahoo i Offerpal će biti jako zadovoljni ovim današnim dogovorom.