phone_money-300x294 Mobiteli i smartphone su veliki posao. Većina ljudi ima jedan ili drugi i uvijek su potrazi za nekakvom nadogradnjom svojih mobitela. To znači da postoji veliko tržište koje vam je dostupno ako imate pravu web stranicu sa pravom temom. Trebat će vam određeno znanje da bi znali što trebate učiniti da bi sebi omogućili pristojnu zaradu sa tim.

Što činite kada razmišljate o promjeni svog mobitela?

Vjerojatno činite ono što čini većina drugih ljudi, surfate Internetom u potrazi za recenzijama nekih mobitela. Nakon toga možda čak i kupiti jedan online. Ovo je mjesto gdje se vi možete postaviti kao izvor tih informacija.

Ako možete napraviti web stranicu koja uspoređuje i daje recenzije mobitela, a također i nudi određene na prodaju, onda otvarate sebi vrata posla koji može da vam donese mnogo novca. Ovo je u osnovi prilika za online zaradu od affiliate marketinga.

Prvi korak je da se prijavite na sajt kao što je Commission Junction. Postoji stotine tvrtki na ovom sajtu koje prodaju telefone, smartphone i ostale dodatke za njih, koje su spremne da vam daju dobar udio od prihoda generiranih od strane kupaca koje im pošaljete.

Nakon što su se prijavili na Commission Junction sve što trebate učiniti jeste da se prijavite kod nekoliko tih kompanija. Njihovo prihvaćanje vas je obično vrlo jednostavno i brzo a poslije toga možete koristiti tekstualne linkove i bannere i sve ostalo što oni pružaju na svojoj web stranici.

Znaći trebat ćete web stranicu. Sam dizajn sajta trebao bi da bude jednostavan iz razloga što ovde želite da naglasite sadržaj. Naravno, sajt po mogućnosti treba da odražava profesionalnu izradu koji bi u budućnosti mogao da vam pruži određenu prednost u samoj prodaji.

Isto tako, nemojte da postavljate sajt sve dok ne obezbjedite nekoliko recenzija telefona i ne budete sigurni u konstantno dodavanje ostalih. Napravite neku vrstu template-a tako da sve recenzije izgledaju isto i da ostavljaju isti dojam. To će olakšati ljudima usporedbu telefona.

Cilj je da na svakoj stranici imate linkove koji vode na web stranice koje prodaju telefone i smartphone. U idealnom slučaju trebali bi koristiti tekstualne linkove unutar sadržaja, tako bi na primjer riječi ‘smartphone’ bile klikabilni link koji vodi na web stranicu koja ih prodaje.

Također možete napraviti stranice koje pokrivaju dodatke za telefone i smartphone, kao što su kučišta, slušalice i slično.

Ključ uspjeha je da je potrebno osigurati da se na vašem sajtu nalazi kvalitetan sadržaj. Sigurno ne želite da se pojavite na nekoj web stranici koja je jednostavno napravljena da bi se nakrcala sa affiliate linkovima. Vaš primarni cilj bi trebao da bude da ponudite pravu vrijednost korisnicima vašem web sajtu, vrijednost koja bi vam donijela veliki promet kao i potencijalno veliku zaradu.

Kada pokrenete svoje stranice, promovirajte ih gdje god to možete. Trebali bi također da uzmete neke besplatne stranice sa web sajtova poput Squidoo i HubPages da možete pisati članke o raznim aspektima telefona i smartphone-a, nakon toga linkujte na vaše web stranice i vidite koliki promet možete da generirata. S vremenom će promet rasti a vi ćete početi gledati kako vaš prihod na Commission Junction računu raste.

Još jedna bitna stvar je da treba da se potrudite da ste uvijek u toku sa najnovijim mobitelima i smartphone-ima. To će vam sigurno osigurati još veći promet.