earn_money_online Istekli domeni mogu vam donijeti ogroman novac ako znate koje treba da tražite. Postoji više načina da zaradite novac od njih a pokretanje bloga je vjerojatno jedan od najboljih kad je u pitanju privlačenje prometa i zarađivanje novca od njega.

Ali kako započeti?

Bit će vam drago da čujete da je prilično lako započeti a kada se naviknete na proces moći ćete postaviti više od jednog bloga kako bi ostvarili veći priliv novca.

Dakle želite zaraditi novac bloganjem?

To je jedan od najboljih načina da to napravite. Prvo trebate potražiti istekle domene (pretpostavit ćemo da želite postaviti jedan blog, iako nakon što prođete kroz proces jednom nećete imati nikakve problem da postavite više od jednog bloga za vrlo kratko vrijeme). Njih nije teško pronaći, sve što trebate učiniti jeste da ukucate “kako pronaći istekle domene ” (how to find expired domain) u tražilicu i dobit ćete dosta rezultata za web stranice koje vam omogućuju da besplatno tražite po određenim ključnim riječima. Nakon što pronađete jedan, za ključnu riječ koja vjerojatno da će privući dosta prometa, treba da ga kupite. Pronađite najjeftiniji izvor za nazive domena i kupite ga!

Sljedeća stvar koju treba da uradite jeste da uspostavite kvalitetan blog koji ima veze sa ključnom riječi koja se nalazi u nazivu domena. To je vrlo važno jer će biti potrebno da bude primljen u Pay Per Post program kada vaš blog bude trideset dana star a ako prekršite neka od njihovih pravila (koja uključuju ne pisanje originalnih postova i ako držite postove koji su tu samo zbog stvaranja novca) vaš blog neće biti prihvaćen. Sve dok budete pisali dobar i originalan sadržaj koji je tu samo kako bi pomogao i informirao druge o vašoj temi, trebalo bi biti sve u redu.

Trideset dana vam pruža priliku da postavite barem deset postova na svoj blog kako bi počeli privlačiti neki promet.

Nakon što ste došli do tog stupnja i uz to ste prihvaćeni u Pay Per Post program, možete početi blogati za novac. To radite prihvaćanjem mogućnost da blogate o proizvodu ili usluzi koja je relevantna za temu vašeg bloga. Svaki blog post koji prihvaćate i koji se plaća može vrijediti za vas najmanje 5 dolara a ponekad i mnogo više.

Sada možemo preći i na sljedeći korak?

Znaći, morat imati najmanje deset uspješnih postova na blogu prije nego što počnete da razmišljate o još jednom blogu. To vam daje dovoljno vremena da pronađete drugi istekli domen na neku popularnu temu na koji ćete postaviti svoj drugi blog.

Nakon nekog vremena vidjet ćete tko najviše plaća na Pay Per Post, tako da možete povećati svoj prihod i proširiti znanje o tom subjektu. Isto tako nemojte zaboraviti da još uvijek možete dodati svoje affiliate linkove na vaše blogove.