aol-brizzly Kakav dan za AOL! Prvo je objavljeno da je kupio provajdera video sadržaja 5min Media, lidera u sindikaciji video sadržaja a zatim je i zvanično potvrđeno da je tvrtka stekla TechCrunch za još uvijek nepotvrđenu sumu, mada se nagađa da se radi o 40 miliona dolara.

Ali, to nije sve, AOL je također kupio i Thing Labs i njegov Brizzly, social-medijski čitač, a važnost ovoga ogleda se prije svega u talentu povezanim sa ovim stjecanjem. Thing Labs tim, na čijem čelu se nalazi Google i Blogger veteran Jason Shellen, će od sada voditi AIM, AOL Lifestream i Brizzly.

Dodavanje Brizzly-a i njegovog tima programera, se u potpunosti uklapa u evoluciji Lifestream-a koji ima oko 5 milijuna korisnika godišnje. Još uvijek postoji velika mogućnost za nas na ovom polju a ovi momci donose arsenal streljiva sa kojim će biti moguće značajno napredovati,

navodi Brad Garlinghouse, predsjednik AOL Consumer Applications.

Jason Shellen, koji je bio jedan od kreatora Google Reader-a i koji je u RSS Board-u, dobiva potrebu da iskorist moć socijalnih i medijskih tokova i organizira ih na način da naglašavaju kvalitetu iznad buke.