twitter_logo (1) U prvom djelu je bilo govora o razumijevanju Twitter-a, njegovim prednostima i početnoj postavci dok smo u drugom djelu govorili o alatima i resursima koji vam pomažu da maksimalno iskoristite Twitter. Sada možemo preći na višu razinu, kako tweet-ati u cilju zadovoljena svojih Twitter apetita.

Ne može se ignorirati Twitter-ov eksplozivan rast. Socijalno umrežavanje i konverzacija u globalu je porastu, zbog toga je dobro da upoznate par alata koji će vam pomoći u tome a što će rezultirati da postanete učinkovitiji.

Neki korisni Alati

Seesmic Desktop i obnovljena verzija Twhirl, najnoviji su konkurenti TweetDeck-a. Obožavateljima TweetDeck-a će se vjerojatno svidjeti Seesmic Desktop jer ima slične karakteristike. Jedna stvar koja razlikuje Seesmic Desktop od TweetDeck-a je da vam omogućuje upravljanje višestrukim računima dok TweetDeck dozvoljava upravljanje sa samo jednim računom.

Mislite i na druge a ne samo na sebe! Dajte prije nego što dobijete! Nađite relevantne članke, savjete ili korisna mišljenja i tweet-ajte o njima a onda s vremena na vrijeme istaknite sebe ili svoju tvrtku. To je formula za uspješnu kampanju na Twitter-u.

Pitate se kako pronaći dobre aktualne članke koje možete djeliti sa svojim sljedbenicima? Ili možda jednostavno želite da budete u kontaktu sa vijestima u realnom vremenu. Postoji nekoliko dobrih izvora.

Evo popisa alata trebali biste pogledati i koji vam pružaju mogućnosti da kvalitetnije koristite Twitter mrežu:

  • twitturly.com
  • retweetist.com
  • tweetmeme.com

Još jedan koristan alat je TweetBeep. Ovaj alat vam omogućuje praćenje bilo koje ključne riječi navedene na Twitter-u. Vi zapravo postaviti ključne riječi koje želite pratiti i TweetBeep će vam poslati sve tweet-ove uključena u set zadatih ključnih riječi. Ovo je odličan alat za kontolu i upravljanje reputacijom, istraživanje ključnih riječi, analizu i ostalo.

Kako Automatizirati Twitter?

TweetLater je odličan alat koji omogućava da rasporedite svoje tweet-ove da se automatski šalju tijekom dana. Ljudi će se čuditi kako to da imate vremena da tweet-ate po cijeli dan.

Druga osobina je sposobnost za postavljanje akcija kao što je naprimjer da automatski pratite svakog tko vas prati ili da automatski pošaljete DM dobrodošlicu novim sljedbenicima. Vrlo zgodan alat, zar ne.

Kako Monetarizirati Twitter?

Kako zaraditi na Twitteru je tema koja zanima mnoge. Naravno, može se jako dobro profitirati korištenjem Twitter-a ali on sam po sebi ne može biti strategija ali je zato odličan alat za podršku vašem Internet marketingu i kao takav može biti vrlo učinkovit. Više o tome kako možete da zaradite na Twitteru možete pročitati ovde.