Google lansira novu Gmail opciju koja korisnicima omogućuje da iskljuće tematske razgovore. Ova značajka je bila inovativna kada je Google objavio svoj popularani e-mail servis ali nije baš das vi luduju za ovim stilom e-mail komunikacije.

Jedino je nejasno zašto je Google-u trebalo toliko dugu da ponudi postavku za isključivanje značajke ali bolje ikad nego nikad, pretpostavljam, za one koji nisu fanovi.
To je pametan potez, jer bi mogao navesti neke ljude da koristite Gmail a koji su se dosada opirali usluzi baš zbog tematskih razgovora.

threaded

Gmail je jedno od Google-ovh najmoćnijih oružja u prostoru socijalnih dešavanja tako da je u tvrtkinom najboljem interesu da što više ljudi voli i koristi Gmail. Pretpostavka je da će Gmail igrati središnju ulogu u cijelom Google prostoru jer dodaje socjalne slojeva svojim proizvodima a također daje naglasak na Google račun/profil.

Ovo je naizgled manja promjena koje bi mogle imati značajnije posljedice.
Za podešavanje, jednostavno otiđite na postavke, pronađite "Conversation view", i to isključite ili uključite. Google će lansirati ovu značajku tijekom sljedećih nekoliko dana.