18828v1-max-150x150 Google Health, koja vam omogućuje pohranu i upravljanje svim vašim zdravstvenim informacijama na jednom mjestu na web-u, dobio je toliko potreban redizajn i nadogradnju značajki. Google, koji je pokrenuo Google Health 2008 godine, sklopio je partnerstvo sa popularnom mobilnom zdravstvenom aplikacijom CardioTrainer i uređajem za osobno zdravlje i wellness monitoring Fitbit kako bi integrirao podatke iz tih aplikacija u vaš Health (zdravstveni) profil.

Sa novom nadzornom pločom, Google Health će sada organizirati sve vaše zdravstvene i wellness (tj. fitness) informacije na jednom mjestu. Nova platforma će dati grafikon vašeg napretka u cilju mršavljenja a vi ćete biti u stanju da stvorite prilagođeni ritam za wellness pitanja kao što su prehrambene navike, dnevno spavanje, učestalost vježbanja, trudnoća, pa čak i koliko šalice kave pijete na dan.

Osim toga, moći ćete da sada voditi dnevnik o napretku u wellness ciljevima i zdravstvenom stanju. Google nadograđuje sadržaj integracijom za Google Health dozvoljavajući korisniku pristup sadržaju linkova za svako medicinsko stanje, lijek ili laboratorijski rezultat koji su korisnici uneli u Google Health profil.

Google-ovo partnerstvo sa Fitbit-om, koji razvija uređaj koji je podesan za nošenje i koji snima zdravstvene i wellness podatke kao što su broj koraka, utrošenih kalorija i kvaliteta sna, i CardioTrainer, mobilna aplikacija za praćenje fitness aktivnosti i mršavljenja, integrira te podatke u Google Health profil.

Google je najavio partnerske odnose sa Lucile Packard Children's Hospital u Stanfordu, University of Pittsburgh Medical Center (UPMC) i Sharp HealthCare. Prošle godine, Google je objavio partnerstvo sa CVS kako bi uvezao podatke o rceptima na platformu.

official-google-blog_-a-google-health-update