Tvrtka Sococo stoji iza Team Space-a, novog načina online komunikacije koji koristi “smart spaces” kako bi učinio online komunikaciju prirodnom i intuitivnom.

Virtualni ured je star koliko i sam Internet. Od jednostavnih opcija koje uključuju chat sobe Yammer i Skype pa do robusnijih rješenja kao što su Basecamp, Colaab i Google Wave, postoji niz online alata koji postoje kako bi se olakšala poslovna komunikacija tipa osoba-osoba i osoba-tim. Sococo ulazi u ovaj prostor sa svojom interpretacijom online komunikacije Team Space.

Team Space je uvijek aktivan skupni komunikacijski alat za daljinske timove, gdje su članovi tima organizirani po stolovima u virtualnom uredu i mogu komunicirati između sebe koristeći glas, chat i multi-zaslon djeljenje.

Team Space može sadržavati privatne urede, zajedničke prostorije, dvorane za sastanke i osobni prostor. Usluga je "živa" zahvaljujući značajki koja se zove Social Awareness i koja omogućava korisnicima da vide tko kome govori, tko je slobodan za uključenje i tko je zauzet na poslu.

Kao korisnik, možete se pridružiti bilo kojem sastanku koji je u tijeku ili pokrenuti jedan-na-jedan razgovor sa suradnicima. Nakon što se pridružite sobi, odmah ste spojeni sa članovima sobe putem glasa, chat-a i djeljivog zaslona. Također imate svoj osobni prostor na kojem možete dijeliti aplikacije i dokumente s drugim korisnicima Team Space-a.

team-space

team-space-meeting-room