aol-wow AOL planira da lansira Groupon klon pod nazivom “Wow!”

Groupon je servis koji svojim korisnicima svakodnevno šalje kupon e-mailom. Kupon ne vrijedi sve dok se dovoljan broj primatelja e-maila ne slaži da ga koristi.

Evo kako AOL opisuje servis na stranici:

Wow pruža vama i vašoj obitelji uštede u vašim omiljenim lokalnim i nacionalnim lokacijama svaki dan! Restorani, shopping, vikend putovanja, Wow nudi ono što želite i što vam je potrebno po cijeni koja ima smisla za vaš način življenja.

Ako želite dobru pogodbu, mi slušamo i nudimo svoj izbor na srebrnom pladnju i to po astronomski sniženim cijenama, pomažući vam da za svoj teško zarađeni novac dobijete što više.

AOL se pridružuje tržištu na kojem već postoji nekoliko stotina Groupon klonova, uključujući i jake konkurente poput LivingSocial i BuyWithMe. Razlog: prihodi Groupon-a u ovoj godini se procjenjuju na više od 350 milijuna dolara.

Malo je iznenađenje da to što će AOL nazvati svoj Groupon klon “Wow!”, ako ništa onda samo iz SEO razloga jer je “WoW” vrlo čest pojam pretraživanja za ljude koji su u potrazi za World of Warcraft sučeljima.