PayPal radi na televizijskoj trgovine (T-commerce), rješenju koje će potrošačima omogućiti kupovinu robe koju vide na svojim televizorima povezanim na Internet, putem svojih daljinskih upravljača.

Novi PayPal projekt je objelodanjen na blogu Osama Bedler-a, tvrtkinog potpredsjednika zaduženog za platforme za mobilne uređaje i nove pothvate.

Danas sam sretan što mogu reći da smo jedan korak bliže da opremimo svaki dnevni boravak u Americi sa PayPal T-commerce mogučnošću. Zamislite ovo: ležite na kauču i listate kanale i onda naiđete na savršeni rođendanski poklon, nekoliko klikova na daljinski upravljač i dar je kupljen putem PayPal računa,

objašnjava Osama Bedler.

U osnovi, PayPal se nada da će transformirati svoju platforma za plaćanje u digitalni novčanik, dostupan svugdje gdje postoji Internet konekcija. U tu svrhu, tvrtka je već najavila Mobile Express Checkout, rješenje za mobilno plaćanje koje trenutno koristi Starbucks.

PayPal se udružio sa Canoe Ventures, Catalina Marketing, Delivery Agent, FouthWall Media i icueTV na razvoju ove T-commerce inicijative.