Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Novi Google proizvod za online pohranu podataka Cloud Picker

bez komentara

Što je Google Cloud Picker? Izvori dobro upoznati sa dešavanjima na online tržištu navode da Google testira novi online alat za pohranu podataka pod nazivom, Cloud Picker.

Kako ovi izvori navode, alat je na neki način spojen sa Google Apps, Docs i Sites, te se predstavlja korisnicima kada pokušaju da umetnu datoteke ili slike u Google Site. Pri pokušaju ugradnje datoteke, "Google Cloud Picker" prozor se otvora i zamoli korisnika da se prijavi na svoj Google račun.

cloud

Mnogo korisnika je u posljednje vrijeme postovalo po forumima jer Cloud Picker ne radi sa svačijim Google Apps računom. Kada se koristi sa redovitim Gmail računom, Cloud Picker vodi korisnika na Google stranicu sa "Profilom"i "Osobnim postavkama" pri vrhu i "Mojim proizvodima" na dnu.

Prema dosadašnjem iskustvu korisnika koji su se susreli sa ovim novim Google proizvodom čini se da se radi o proizvodu za pohranu podataka koji omogućava korisnicima da organiziraju i pretražuju slike, dokumenta, videa i ostalo što je pohranjeno u Cloud-u. Uz to, kako se za sada čini, alat je više orjentisan na korisnike nego na tvrtke.

Glasnogovornik kompanije Google je potvrdio da se radi na novom proizvodu ali da je još rano za njegovu premijeru.

Sve u svemu, uskoro je za očekivati proizvod pod nazivom Cloud Picker.

Written by admin

3 Decembra, 2010 at 12:11 pm

Ostavi komentar