zynga logo_3 Zynga, tvorac igrice FarmVille i ostalih popularnih društvenih igrica, ponovo na putu uspjeha, i to ne samo zahvaljuči najnovijoj igrici koja već ima 3 milijuna aktivnih korisnika dnevno i to u samo jednom tjednu, a također ima 45 milijuna aktivnih korisnika dnevno svih svojih igara.

David Ko, iz Zynga, navodi da tvrtka daje naglasak na svoje širenje i rast na mobitelima. Na LeWeb konferenciji u Parizu, Ko je govorio o uspjehu nekih tvrtkinih sadašnjih igara, kao i planovima za proširenje za mobitele.

Primarni cilj Zynga u narednom periodu je ekspanzija na mobilne uređaje. Tvrtka želi "stvoriti pravo iskustvo", zbog čega je kompanija fokusirala većinu svojih mobilnih napore na iOS platformu. On je rekao da postoji puno truda koje se poduzimaju za razumijevanje prednosti i ograničenja različitih uređaja.

Ko je također istakao tvrtkino fenomenalno otvaranje sa novom igricom CityVille, koja je pokrenuta prošlog tjedna a već sada ima 3 milijuna aktivnih korisnika dnevno što znači da je dnevni rast fantastičnih 290 hiljada novih korisnika.