Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

O čemu je razgovarao predsjednik Obama sa direktorima najvećih tech kompanija?

sa jednim komentarom

Bijela Kuća je objavila nekoliko fotografija večere predsjednika Obame sa nekoliko tech direktora iz Silicijske doline koja je organizirana prije dva dana. Kao što možete vidjeti iz fotografija, tu su bili prisutni izvršni direktor najveće društvene mreže Facebook, Mark Zuckerberg, izvešni direktor kompanije Apple, Steve Jobs (o čijem zdravstvenom stanju se piše mnogo zadnjih dana), izvršni direktor Yahoo, Carol Bartz, izvrđni direktor kompanije Cisco, John Chambers, izvršni direktor Twitter-a, Dick Costolo, Oracle-a, Larry Ellison, Netflix-a Reed Hastings, Genentech-a, Art Levinson, Google-a, odlazeći Eric Schmidt, kao i bivši državi kontroler i investitor Steve Westly Doerr i predsjednik Sveučilišta Stanford, John Hennessy. Sastanak je održan u kući Kleiner Perkins partnera John Doerr.

Kao što se može vidjeti na fotografiji, Steve Jobs i Mark Zuckerberg su imali najbolja mjesta za stolom, sjedili su pored predsjednika Obame. Tema sastanka bila je investiranje u inovacije i promoviranje novih radnih mjesta u privatnom sektoru, istaknuo je tajnik Bijele Kuće Jay Carney nakon sastanka.

Predsjednik je konkretno razgovarao o svojim prijedlozima za ulaganja u istraživanje i razvoj, te o proširenju poticaja za tvrtke kako bi rasle i zapošljavale nove radnike a također se raspravaljala o ulaganjanjima u edukaciju, istakanuo je Jay Carney.

Suprotno priopćenju tajnika Bijele Kuće u javnosti se pojavljuju razne teorije o toj večeri i temama o kojima se razgovaralo, ono što se sa fotografije može vidjeti da su svi dobro raspoloženi.

obama2

Written by admin

19 Februara, 2011 at 12:31 pm

Jedan odgovor to 'O čemu je razgovarao predsjednik Obama sa direktorima najvećih tech kompanija?'

Predplati se na komentare sa RSS or TrackBack to 'O čemu je razgovarao predsjednik Obama sa direktorima najvećih tech kompanija?'.

  1. Tajnik Bijele kuce sigurno nece prijaviti istinitu temu ovog sastanka. Promoviranje novih radnih mjesta je pokrice za ono sto se cini iza kulisa/

    Zamata

    20 apr 11 at 17:07

Ostavi komentar