45568v1-max-150x150 Yuri Milner, osnivač Moskovske investicijeske tvrtke, Digital Sky Technologies DST, koja ima velike invsticije u Facebook-u, Groupon-u, Zynga i ostalim poznatim online poslovanjima, kupio je prilično veliku kući u Silicijskoj dolini. Prema navodima nekoliko izvora, radi se kući koja je površine 25.000 četvornih metara, izgrađena tek prije nekoliko godina, i koja se nalazi na uređenom imanju od 11 hektara. Cijena za ovo zadovoljstvo je 70 milijuna dolara, što za ruskog investitora neće prestavljati nikakav problem.

Yuri Milner investira u online poslovanja od 1999 godine. 2005 godine osniva Digital Sky Tehnologies, Limited (sada Mail.ru), koja je počela sa Internet ulaganjima sa fokusom na Ruskom govornom području. Kasnije su se ulaganja proširila na kompletno online tržište.

Yuri Milner, prema navodima još uvijek ne planira da se preseli u SAD, tako da će ovo sjajno izdanje da bude održavano i da čeka njegove povremene dolaske. Yuri Milner, naravno, nije želio komentirati ove navode o kupovini kuće, ali to zapravo i ne čudi. On je vrlo povučena osoba koja voli da svoju privatnost drži daleko od medija.

yurishouse