Online Tržište

Vaš mentor u svakodnevnom sv(ij)etu internet poslovanja i online marketinga.

buy vicodin online

Facebook predstavio novu aplikaciju za slanje poruka Messenger

bez komentara

Facebook je juče predstavio svoju novu uslugu, mobilnu aplikaciju Facebook Messenger. Facebook Messenger je potpuno odvojena aplikacija od Facebook-ve mobilne aplikacije. Dostupna je za Android i iPhone mobilne telefone, a omogućava slanje poruka prijateljima i malim grupama ljudi.

Ova aplikacija je očigledno produkt Facebook-ove akvizicije kompanije Beluga, s obzirom da je aplikaciju na Facebook blogu predstavila Lucy Zhang, suosnivač kompanije Beluga a sada inženjer u kompaniji Facebook. Inače, ovo je prva aplikacija koju je Facebook objavio mimo svoje službene aplikacije.

Ova aplikacija omogućava razmenu poruka sa Facebook prijateljima ali i sa kontaktima u telefonu. Pošto je Facebook Messenger deo Facebook poruka, svi vaši razgovori, mailovi, poruke i chat-ovi nalaze se na jednom mestu gde možete pregledati kompletnu istoriju svojih razgovora. Facebook Messenger ima mogućnost slanja fotografija i unosa lokacije, tako da ako odaberete da unesete svoju lokaciju, ljudi u vašoj grupi će na mapi moći videti gde se nalazite.

Aplikaciju Facebook Messenger možete u potpunosti besplatno preuzeti s Android Market-a i App Store-a.

Written by admin

10 Augusta, 2011 at 5:28 pm

Ostavi komentar