huffington-post-aol Huffington Post, kojeg je AOL kupio prije par mjeseci, nastavlja svoj rast, objavljeno je da su u rujnu po prvi puta dostigli brojku od milijardu pregleda stranica sa 37 milijuna jedinstvenih posjetitelja.

Također je objavljeno da je Huffington Post Media Group stekla online platformu za raspravu o lokalnim pitanjima koja se zove Localocracy.

Localocracy sebe opisuje kao "online grad gdje registrirani birači koristeći prava imena mogu da raspravljaju o lokalnim pitanjima". Platforma je pokrenut 2009 godine i trenutno je dostupan samo za šest Američkih gradova.

Objavljeno je i da će se ključni ljudi Localocracy-a pridružiti AOL-vom odjelu zaduženom za sadržaja, kao i da je cijela transakcija koštala manje od milijun dolara. Huffington Post je također objavio da je u svoje redove primio iskusnu novinarku iz New York Timesa, Lisa Belkin. Ova najnovija zapošljavanja i akvizicije su dio većeg broja poteza koje je napravio Huffington Post, ubrzano šireći svoju ponudu otkako ga je preuzeo AOL.

Inače, kompanija AOL je stekla Huffington Post u ožujku ove godine, i dovela njegovog osnivača Arianna Huffington na mjesto predsjednika i glavnog urednika Huffington Post Media Group, koja je divizija AOL-a koja uključuje Huffington Post ali i AOL-ove ostale sajtove koji se bave sadržajem među kojima su Engadget i TechCrunch.