youtube Google pokreće mogućnost povezivanja YouTube računa sa društvenom mrežom Google +. Sada ćete moći videti koja videa vaši Google + prijatelji dele sa YouTube-a.

Da bi povezali svoj račun, idite na Sharing karticu u YouTube nalogu. YouTube i Google plus već imaju neke integracije, Google plus korisnici u video Hangouts mogu zajedno da gledaju YouTube video.

Dobra vest: Sada možete na YouTube početnoj stranici da otkrijete nova YouTube videa koja vaši prijatelji dele na društvenoj mreži Google +. Otiđite na YouTube Settings stranicu http://www.youtube.com/account_sharing i na "Connect" vaš YouTube nalog sa sa svojim Google + nalogom,

navodi YouTube tim.

youtube_google_plus

Povezivanje Google + društvene mreže i drugih usluga koje nudi Google dolaze polako ali sigurno. Verovatno najubedljivije povezivanje do sada je sa Docs i Hangouts, koje omogućava korisnicima da sarađuju na dokumentima licem u lice a takođe možete da delite i Google Maps na Google + društvenoj mreži.

Međutim ako želite da povežete neke druge Google usluge sa Google +, kao na primer Google Reader, onda ćete to morati da uradite sami, kao što je prikazano na videu ispod.