facebook-paypal-send-money-aplikacija PayPal je predstavio Facebook aplikaciju koja korisnicima omogućuje da pošalju novac svojim Fscrbook prijateljima. Aplikacija je nazvana Send Money i jednako je jednostavna kao i samo njeno ime. Sa ovom aplikacijom možete poslati ecard sa novcem ili samo novac. Odaberete karticu, prijatelja kojem želite poslati novac i potom odaberite koliko ćete novca da mu pošaljete.

PayPal i Facebook infrastrukture sada su spojene. Naši korisnici su sada dobili još jedan način na koji mogu da šalju novac,

priopćio je Anuj Nayar iz kompanije PayPal.

Iako već postoji nekoliko načina za plaćanje sa PayPal-om putem Facebook-a (npr.Payvment), ovo je prva aplikacija kojom se omogućilo peer-to-peer plaćanja putem Facebook-a i PayPal-a. S obzirom da se radio o peer-to-peer transakciji, ne postoji naknada za transakcija, iako PayPal-ova ograničenja i međunarodne pristojbe i dalje postoje.

Iako je primarni aspekt Send Money aplikacije njeno omogućavanje transakcija na najvećoj društvenoj mreži, ecard aspekt je također naglašen. PayPal ističe da se više od 500 milijuna ecards pošalje svake godine, tako da je to razlog zašto PayPal nudi veliki izbor čestitki.