adobe_photoshop-cs6 Adobe je prije dvije godine objavio posljednju verziju Photoshop-a tako da je bilo za očekivati da se uskoro pojavi nova verzija ovog izuzetno popularnog programa za obradu fotografija.

Kompanija je najavila izlazak Photoshop CS6 beta, koji korisnicima daje priliku da se upoznaju sa svim novim značajke koje će se pojaviti u novoj verziji Photoshop CS6.

Mac i Windows korisnici mogu besplatno preuzeti Adobe Photoshop CS6 Beta verziju sa Adobe Labs stranice.

Kompanija Adobe navodi da je novi Photoshop sada malo brži is a mnogim popoljšanjima i novim značajkama kao i sa nekoliko izmjena u korisničkom interfejsu (UI).

Adobe navodi da su neke nove Photoshop značajke kreirane zahvaljujući sugestijama većeg broja korisnika. Pa će tako Photoshop CS6 imati novi crop alat, proširene mogućnosti uređivanja videa, auto recovery i sposobnost da se pretražuje određen layer. Obožavatelji točkastih linija u Illustrator-u sada će dobiti isti vektorski alat i u Photoshop CS6.

a

Naravno tu je još mnogo toga novoga a uređene su i neke ispravke ranije uočenih propusta. Adobe je obnovio Contact Sheet II i skriptu za automatizaciju PDF Presentation od kojih je bio odustao u verziji Photoshop CS5. Zbog velikog broja prigovora korisnika Adobe je odlučio da vrati ove značajke.

Sve u svemu, Photoshop CS6 donosi neke stvarno korisne dodatke i poboljšanja. No, to možete procijeniti s obzirom da preuzimanjem beta verzije možete isprobati sve novosti i sami. ​​