LinkedIn

LinkedIn je predstavio svoju novu redizajniranu početnu stranicu. Na novoj početnoj stranici sada će biti naglašene vesti iz vaše mreže kao i hronološki i algoritamski stream novosti koji dolazi od vaših profesionalnih kontakata.

Ukratko, redizajn izgleda kao profesionalna verzija Facebook-a ili Twitter-a. Nova stranca će u narednih nekoliko nedelja zameniti potojeću.

LinkedIn je redizajnirao svoju mobilnu aplikaciju prošlog leta, a pre samo nekoliko meseci pokrenuta je i potpuno nova iPad aplikacija. Ono što treba reći jeste da se obe aplikacije u mnogome se oslanjaju na Node.js.

Osvežili smo izgled naše početne stranice kako bi olakšali skeniranje i pronalaženje informacija koje su korisnicima najvažnije. Ovaj novi, jednostavniji i čistiji dizajn olakšava navigaciju na stranici i brži pronalazak ažuriranja koje tražite. Mi smo uvek tražili nove načine sa kojima bi učinili iskustvo na početnoj stranici što je moguće bolje, mnogo efikasnije i kako bi ona zaista bila mesto gde možete doći svaki dan i dobiti ono što vam treba da bi bili što produktivni i uspešni. Ono što moram naglasiti jeste da je ovo samo početak u predstavljanju uzbudljivih novih funkcionalnosti koje smo planirali predstaviti ove godine. Ove funkcionalnosti će biti sastavni deo početne strane koja će tako biti još prilagodljivija i funkcionalnija nego što je to sada,

saopštila je Caroline Gaffney, produkt menadžer u kompaniji LinkidIn.

linkedin-pocetna-strana