aaa

Naši mobilni uređaji prepuni su osobnim stvarima poput fotografija, videa, podataka, poslovnih kontakata i ostalog. Mnogi se pitaju koji antivirus softver da koriste da bi svoje podatke sačuvali sigurnim. S tim u vezi navest ćemo nekoliko najboljih mobilnih antivirus programa.

ESET Mobile Security

Sa ESET Mobile Security slobodno možete koristiti svoj mobilel bez brige o da bi mogli postati žrtva bilo kakvog kršenja privatnosti ili online zlonamjernih programa. To znači da se možete povezati na javni Wi-Fi, obavljati Internet bankarstvo i razmjenjivati e-mail, bez ikakve brige o sigurnosti. Neke od ostalih značajki ESET Mobile Security uključuju SMS / MMS antispam, anti-malware zaštitu i reviziju sigurnosti sa integriranim Task Manager-om. Postoji čak i remote funkcionalnost za brisanje vaših poruka, kontakata i sadržaja memorijske kartice u slučaju da se za to ukaže potreba.

eset-mobile-antivirus

F-Secure Mobile Security

F-Secure Mobile Security štiti vaš telefon na više načina. Može se rabiti za sigurno surfanje Internetom kao i čuvaju vašeg mobitela protiv krađa i gubitka podataka. F-Secure Mobile Security također nudi napredne funkcije roditeljskog nadzora za čuvanje djece od neprimjerenog web sadržaja. Kompanija navodi da sa F-Secure aplikacijom možete očekivati automatsku real-time zaštitu od trojanaca, spyware-a i virusa.

f-secure

Lookout Security & Antivirus

Ako ste zabrinuti da antivirus previše crpi vašu bateriju, ovdje je Android aplikacija koja će vam malo pomoći u tom djelu. Sa Lookout Security & Antivirus aplikacijom biti ćete u mogućnosti blokirati spyware, malware i trojance bez brige da će vaša baterija biti izložena ubrzanom trošenju. Također možete podesiti dnevno ili tjedno antivirus skeniranje kao i provođenje nadzora datoteka kad god smatrate da ste možda ugroženi. Lookout Security & Antivirus također bezbjedno pravi backup svih vaših kontakata na mylookout.com a pomaže i u pronalaženju vašeg ukradenog mobitela na Google Maps.

lookout-security-antivirus

Norton Antivirus & Security

Nakon pružanja sigurnog rješenje za vaše računalo, Norton Antivirus & Security sada se proširuje i na mobilni teren. Automatski antivirus skener sprovodi se na skinute aplikacije i update. Norton čak ima sposobnost i da uklanjanja mobilne sigurnosne prijetnje koje se obično koriste za krađu osobnih podataka sa vašeg mobitela. Aplikacija također sa remote funkcionalnosti zaključava vaš telefon u slučaju krađe je, i blokira lažne i phishing web stranice.

Norton-Antivirus-and-Security

Kaspersky Mobile Lite

Kaspersky Mobile Lite omogućuje vam obranu od krađe, filtriranje neželjenih poziva i SMS poruka, kao i pronalaženje nestalog telefona i brisanje podataka sa vašeg telefona. Štoviše, također možete biti upozoreni na potencijalno opasne aplikacije prije nego što one budu u mogućnosti da uzrokuju štetu na vašem mobitelu. Kaspersky Mobile Lite potpuno je besplatno rješenje.

kaspersky-mobile-security

McAfee Antivirus & Security

McAfee Antivirus & Security nudi vam zaštitu od krađe, antivirus, zaštitu od štetnih aplikacija, sigurno surfanje i SMS filter. McAfee Antivirus & Security skenira SD karticu u potrazi za zlonamjernim kodom, a također skenira i download, datoteke i aplikacije. Ostale osobine su sposobnost uređaja za zaključavanje, daljinsko brisanje podataka i sigurno mobilno Web surfanje. Tu je čak i remote alarm koji čini da se vaš mobitel oglašava u slučaju da ga negdje zagubite.

mcafee-antivirus-security

Dr. Web Mobile Security Suite

Dr. Web Mobile Security Suite pruža vlasnicima Nokia Symbian mobitela mnoštvo značajki za zaštitu telefon od različitih vrsta opasnosti. Tu je također i nekoliko prednosti koje uključuju veoma brzo skeniranje, ažuriranje niskog prometa, lako upravljanje i prijateljsko korisničko sučelje. Štoviše, aplikacija također pomaže u zaštiti korisnika od neželjenih dolaznih SMS poruka i poziva.

Dr.Web-Mobile-Security-Suite