facebook-messenger-firefox

Korisici Firefox-a sada u rekordnom vremenu mogu odgovoriti svojim Facebook prijateljima zahvaljujući suradnji kompanije Mozilla i najveće društvene mreže.
Mozilla je danas objavila da je počela testirati novu društvenu funkciju unutar svog Internet preglednika Firefox, funkciju koja korisnicima omogućiti dijeljenje i društvene aktivnosti. Prvi servis koji će se pridružiti Social API platformi za testiranje je Facebook Messenger.

Ono što je bitno jeste da Mozilla želi korisnicima prepustiti kontrolu nad dijeljenjem informacije sa drugima i svim ostalim servisima ali je također svjesna da su društveni mediji vrlo bitna okosnica onoga kako ljudi koriste Internet danas.

Facebook korisnici će primijetiti da Messenger u Firefox-u izgleda isto kao na Facebook.com. U sidebar su uključeni prijatelji dostupni za chat kai i Ticker ažuriranja, a novi pings se pojavljuju u odvojenim chat prozorima. Facebook Messenger također može da se sakrije ako vaši Facebook prijatelji postanu previše glasni.

Ova integracija naglašava predanost kompanije Mozilla da donese društvenost na Web na način koji ima smisla.

Umjesto da se usredotočimo na određeni zadatak, mi tijekom dana koristimo društvene sajtove, provjeravamo ažuriranja, razgovaramo s prijateljima, dijelimo sadržaj i ostalo. Kada smo počeli da integriramo društveni aspekt u Firefox mi smo se vodili time da korisnici imaju mogućnost lakog povezivanja, prestati tretirati društvenost kao “samo još jedan tab”,

priopćio je Firefox tim.

Ako želite da isprobate kako radi Facebook Messenger u Firefox-u, preuzmite Firefox Beta i posjetite Facebook. Zatim, kliknite za instaliranje Firefox ponude za integraciju.