twitter

Želite da podelite neki tweet ali ne želite da ga retweet-ujete, ne želite ni da ga kopirate, nalepite pa pošaljete e-mailom, niti da pravite njegov screenshot pa ga potom šaljete. Twitter će uskoro imati rešenje za vas.

Twitter je ove godine radio na brojnim poboljšanjima karakteristika svog servisa a uskoro će predstaviti još jedno koje će korisnicima omogućiti da dele tweet-ove preko e-maila direktno sa svog sajta.

Twitter je na svom blogu objavio da će korisnici uskoro videti novu "More" ikonu pored “Reply”, “Retweet” i “Favorite” dugmadi. Sve što je potrebno učiniti jeste kliknuti na nju, odabrati e-mail, a Twitter će poslati tweet zajedno sa komentarima i uvodom kome god želite.

nova funkcija delenja tweeta

Naravno, vi možete retweet-ati svaki tweet vašim Twitter sledbenicima, ali ponekad želite da delite sa drugom grupom prijatelja koji još uvek nisu na Twitter-u,

navodi se na Twitter blogu.

Iako slična funkcija već postoji na Twitter-ovim mobilnim aplikacijama, nema sumnje da mikrobloging platforma želi da iskoristi one koji vole da sa njegovog Web sajta šire novosti i zanimljivosti prijateljima i koji još uvek nisu počeli da koriste servis.

Twitter navodi da će ova nova e-sharing funkcija biti dostupna svim korisnicima u narednih nekoliko sedmica.